Skip to main content

Big Little Pride

Laten we samen het taboe doorbreken van een non-monogame levensstijl!

Pride 2024 Together

In 2024 zal Pride Amsterdam in het teken staan van verbinding met als thema TOGETHER. In een polariserende samenleving komt de lhbtiqa+-community regelmatig onbedoeld tegenover elkaar te staan, in plaats van naast elkaar. Juist in een tijd waar regenboog-identiteiten internationaal vaker onder druk staan en mensen vrijheden verliezen, is het belangrijk dat iedereen elkaar weer weet te vinden. Samen sterker, ondanks onze verschillen. En samen sterker, dankzij onze verschillen.

We hebben elkaar nodig; ongeacht of iemand nu lhbtiqa+ of ally/ bondgenoot is. Bij Pride Amsterdam vieren we de boodschap van liefde voor onze dierbaren, maar ook de liefde voor hen die verder van ons afstaan, maar met vergelijkbare uitdagingen te maken krijgen vanwege hun seksuele oriëntatie, genderidentiteit en expressie, of diversiteit in geslachtsontwikkeling. TOGETHER in Pride. Voor onszelf én voor de ander.

Big Little Secrets

Als Amsterdamse open minded (party)community zetten wij ons graag in voor elke vorm van non-monogamie. Dit doen op ontzettend vrolijke wijze en altijd met een knipoog! 😉 Free love is a human right, of je nu polyamoreus bent, een open relatie hebt, meerdere liefjes at once, open of gesloten, all genders en liefdesvormen are welcome here! 

Naast Amsterdamse (dance) events, organiseren wij retreats in binnen- en buitenland, (tantra)workshops en is er een BLS podcast te beluisteren via Spotify. Hopelijk dragen we er met onze boot vol open-minded knapperds aan bij dat een non-monogame levensstijl bespreekbaarder wordt, en werken we aan het doorbreken van het taboe wat er vaak nog rust op dit onderwerp, ook binnen de LHBTIQ+-community.

Voorgaande jaren

De organisatie bestaat uit een vriendenteam van vijf personen, elk met hun eigen expertise en werkzaam in de eventindustrie. Sinds 2005 hebben ze gezamenlijk veel ervaring opgedaan in het organiseren van parade prideboten. In de beginjaren lag de focus op lokale concepten en Amsterdamse gemeenschappen, maar al snel vielen ze zo op dat grote merken zich vanaf 2012 bij hen aansloten.

Sindsdien hebben ze deelgenomen aan verschillende parades, waaronder die voor merken als Ziggo Dome (voor de promotie van Peter Pan the musical), Out TV (voor de promotie van hun gay canal), XMO Candy Cruise (voor een grote snoepfabrikant), Easytoys (voor de promotie van hun sextoys), Chrystal Head (voor de promotie van hun vodka), Lelo (voor de promotie van hun sextoys), Frank Seltzer (voor de promotie van hun blikjes hard seltzer) en Bon Vivant (voor de promotie van hun drankenportfolio).

Branding / Colab options

  • Winactie voor unieke experience voor fans/volgers
  • Content creatie t.b.v. online campagnes
  • Best staff party ever!
  • Andere samen te creëren and made-to-measure (marketing)acties
  • Logo plaatsing op zijkant of voorkant boot
  • Uitrollen van campagne rondom diversiteit/inclusiviteit
  • Product placement aan boord
  • Infuencer samenwerkingen

200

Geselecteerden gasten en genodigden aan boord.

750

Duizend Pride bezoekers en fans aan de kades van de Amsterdamse grachten.

2

Miljoen kijkers naar de televisieregistratie, een co-productie tussen AVRO-Tros en AT5, welke meermaals uitgezonden wordt op Ned1 en regionaal op AT5.

40

Miljoen wereldwijde kijkers naar online live stream en You Tube streams. Best bekeken canal parade van de wereld.

Contact

Leon Heppner
Partnership Manager
06-55540778
leon@biglittle-secrets.nl
www.biglittle-secrets.nl

Hitsige pareltjes

Tot nu toe

Neus door onze vorige events