Big Little Chapel: Gelukkig hebben we de aftermovie & kiekjes nog!

Bekijk ze allemaal op je gemakkie

Big Little Chapel!

Hallo Jezus mina nog aan toe zeg hee wat stond dat kapelletje heerlijk in brand! Dat dak van ons arme Hotel had geen schijn van kans. Dat jullie knap waren, hadden we al wel door, maar dit sloeg alles. Halleluja wat combineerde dat lekker met dat sprookjesachtige kapelletje. Bedankt voor alle prachtige verschijningen!

Op de dansvloer werd weer flink geflirt. Zo flink dat de pootjes van het hemelbed in de Garden of Eden de hele avond non stop aan de bak moesten. Het schijnt dat Adam en Eva zo verheugd waren met al die zwoele gezelligheid in hun tuin dat ze een extra vodkaatje verboden vruchtensap met ijs op jullie hebben gedronken.

Na het feest hebben de knappe duiveltjes en engeltjes met een hotelkamer de hoge standaard van de Garden of Eden overigens nog even vrolijk doorgezet… 😉

Onze Jezus in gouden string bleef de hele avond netjes in character. En de pastoor is nog steeds aan het nagloeien en raakt niet uitgepraat over al die hitsige anekdotes en opbiechtingen in de pikdonkere smiechthoek. De beste man overweegt nu om zichzelf te gaan omscholen tot full time darkroommedewerker. Wij gaan met alle liefde kijken hoe we ‘m daarbij kunnen helpen.

In de Wedding Chapel was het ook een drukte van jewelste. Trouwambtenaar Elvis moest overwerken door al die mensen die in het huwelijksbootje zijn gestapt. En dan was er ook nog het schuurkapelletje. Daar werd zo stevig geschuurd dat die nu glimt als nooit tevoren. Maar goed, zonder wrijving geen glans natuurlijk.

Tickets

Het ticket is inclusief kamer, zijn tweepersoons en geven je automatisch toegang tot het event.

Alle informatie die je stoute hartje maar kan wensen…

Datum: zaterdag 12 maart 2022

Word lid.

Mannen in pak
Vrouwen in lingerie

Ja, we zijn streng! Uitzonderingen worden er niet gemaakt.

The Sleepover Tickets

Prijzen variëren van € 349,- tot € 549,- per stel (m/v & v/v)

No Sleepover Tickets

Couple: € 110,-
Single lady: € 39,95

Stelletjes m/v, v/v
of single ladies

Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan contact met ons op!

Amsterdam

Adres: Amsterdam

Begin: 21.00
Einde: 04.00

Dit is een hoteleditie

Het hotel straalt ergens in hartje Amsterdam.