Big Little Opium: Gelukkig hebben we de aftermovie & kiekjes nog!

Bekijk ze allemaal op je gemakkie

Big Little Opium!

Soms heb je van die avonden dat alles op z’n plek valt, elkaar aanvult en één plus één drie wordt. We kunnen er niet over uit hoe geweldig Big Little Opium was.

Je hoopt van alles van te voren. Je hoopt dat het goedkomt voor de spiegel en je knappe publiek raad weet met je dresscode. Nou en hoe, wat een outfits. Jullie zijn echt geweldig! Dit niveau van sexy pracht en praal zagen we in onze stoutste dromen niet uitkomen.

Je hoopt vooraf ook dat dat het er lekker hitsig aan toe gaat in de playrooms en iedereen het er helemaal naar z’n zin heeft en op z’n gemakkie is. Nou de playroom was al vroeg helemaal afgeladen en dat ging de hele avond door.

Je hoopt verder dat de shadow box-playrooms op de dansvloer het niveau van Big Little Peepshow een beetje kunnen aantikken. Nou, het ging er daar zo heet aan toe de hele avond dat we er een beetje van moeten blozen. Het was er zo’n hitsig succes dat er de hele avond een rij heeft gestaan en er na sluitingstijd nog twee iets wat verwilderde knapperds uitrolden, die als allerlaatsten het pand verlieten.

Je hoopt tot slot natuurlijk ook dat er een beetje gedanst wordt en los gegaan wordt, want dat dak verdient het om eraf te vliegen. Nou de dj’s draaide de sterren van de hemel en het ging helemaal los op de dansvloer. In de grote zaal en in de R&B-zaal ging het er echt heerlijk aan toe. Om 4 uur stond het nog steeds vol.

Jullie blijven ons verbazen… Op de beste manier mogelijk. 🙂

Alle informatie die je stoute hartje maar kan wensen…

Datum: zaterdag 15 oktober 2022

Word lid.

Mannen in pak
Vrouwen in lingerie

Mannen in pak, vrouwen in lingerie.

Ja, we zijn streng! Uitzonderingen worden er niet gemaakt.

Tickets

Couple: € 130,-
Single lady: € 45,-

Stelletjes m/v, v/v
of single ladies

Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan contact met ons op!

Amsterdam

Adres: Amsterdam

Begin: 21.00
Einde: 04.00

Hoteltip

Zie nieuwsbrief in je digitale brievenbus