Big Little Peepshow: Gelukkig hebben we de after movie & kiekjes nog!

Bekijk ze allemaal op je gemakkie

Big Little Peepshow!

Zonder alle andere heerlijke edities van BLS te kort te willen doen: maar jeetje mina nog aan toe, wat was hier aan de hand? Dit was toch wel de meest hitsige en zwoelste editie ooit. Hoe kon het zo geweldig zijn in ons zomerse sekspaleis, vroegen we ons af. We hebben ons beste onderzoeksteam erop gezet en een paar pittige vragen meegegeven.

Kwam het door het perfecte weertje? Kwam het door de gezelligheid en het voorspel aan het begin van de avond? Kwam het door de fijn gelegen toplocatie waar iedereen al supervroeg was? Kwam het door de zeer geslaagde aankleding van de peepshow? Kwam het door de niet normaal mooie, prachtige, hitsige, vurige prinsessen-verschijningen van de dames (ja sorry mannen, maar dit was echt topper de top notch)? Kwam het doordat Raphaella, Dylan en Marvin Headly echt de sterren van de hemel draaiden? Kwam het doordat de dansvloer in brand stond? Of kwam het dan misschien doordat de sfeer van begin tot eind, de hele avond zo geweldig was?

Na lang wikken, wegen, denken en filosoferen, moeten we toch concluderen dat het in ons huis van plezier vooral aan jullie en je geweldige lovers heeft gelegen! We nodigden jullie van te voren uit om de exhibitionist en de voyeur in jezelf te vinden en vooral helemaal onderdeel van de show te zijn. Nou er was op een gegeven moment – al heel vroeg op de avond eigenlijk – geen voyeur meer te bekennen. Het was echt een groot heerlijk sexy exhibitionisten-festijn in de twee rood verlichte shadow-boxen op de dansvloer, in (en op en rondom) het stomende peepshow-podium zelf en natuurlijk ook in de darkroom nadat de lichtjes werden gedimd.

De enige voyeurs waren de lovers die in de rij stonden om mee te doen… Het stoom kwam op een gegeven moment echt uit alle playrooms. We schieten schunnige woorden tekort om te beschrijven hoe heerlijk en gezellig het tekeer ging overal. Dat jullie leuk, knap en stout zijn, wisten we wel, maar dit sloeg echt alles. Wat een fantastische en fijne vibe.

Jullie blijven ons verbazen en zijn op alle vlakken zo heerlijk los gegaan. Dit is echt nagloeien deluxe.

Dank jullie wel! We missen jullie nu alweer.

Alle informatie die je stoute hartje maar kan wensen…

Datum: zaterdag 2 juli 2022

Word lid.

Mannen in pak
Vrouwen in lingerie

Heren, kom lekker summer chique. Dames, laat je van je kleurrijkste kant zien en kom in neon gekleurde lingerie of andere opvallende zwoele zomerse verschijningen.

Ja, we zijn streng! Uitzonderingen worden er niet gemaakt.

Tickets

Couple: € 120,-
Single lady: € 42,50

Stelletjes m/v, v/v
of single ladies

Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan contact met ons op!

Amsterdam

Adres: Amsterdam

Begin: 21.00
Einde: 04.00

Hoteltip

Zie nieuwsbrief in je digitale brievenbus