Skip to main content

Meest gestelde vragen / FAQ

Wat is er speciaal aan BLS?

BLS is speciaal omdat wij anders en eigenwijs zijn. Een creatief en gezellig Amsterdams team dat van erotiek, humor en klasse houdt. Dit zie je dan ook terug in de events. Wij geven vooral aandacht aan de aankleding, muziek en entertainment. Daar draait het bij ons dan ook om! Daarnaast is BLS speciaal omdat niet iedereen toegang krijgt tot de events. Wij richten ons op verjongend en verfrissend publiek waarbij het op de dansvloer draait om fun, play en connectie. Dit tot in de mooi aangeklede spannende hoekjes die wij hier en daar speciaal voor jullie faciliteren. Het is bere gezellig. 🙂

Waarom werken jullie met een membership?

Je wordt niet zomaar member bij BLS, vooraf doen we een grondige check. Daarmee hebben we een warme community opgebouwd met like minded mensen en bovenal gezelligheid en avontuur. We vinden het super belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt op onze evenementen. Niets hoeft en alles mag. Jij bepaalt de grens. En die begint bij 0. Is er iets dat je niet fijn vond op wat voor manier dan ook? Laat het ons dan vooral weten via secrets@biglittle-secrets.nl. Jouw plezier en gemak staan bij ons op nummer één.

Wat kost een membership?

Een membership is hartstikke gratis.

Wat voor foto’s moet ik uploaden in het member-aanmeldingsformulier?

De ballotagecommissie ontvangt graag duidelijke full body shots. Dat betekent: recente foto’s van top tot teen, in kleur, zonder filters, casual gekleed en graag zonder zonnebril.

Is BLS een soort parenclub?

Wij zijn GEEN parenclub. Meer de ultieme plek voor like minded mensen waar ze elkaar kunnen ontmoeten. Het feest staat centraal.

We besteden veel liefde en aandacht aan de aankleding en de sfeer. Ons publiek is – mogen we toch wel zeggen – leuk, knap, gezellig en ziet er altijd prachtig uit in de heilige dresscode. Op BLS-feesten kom je om te dansen, te verleiden, te flirten en in ondeugende sferen te raken. Een plek waar niets moet, maar waar alles mag en kan wat de ander leuk vindt.

Wat kan ik van de avond verwachten?

Een avond met openminded mensen waarin de dansvloer en erotiek centraal staan. Op onze BLS events draait het om dansen, connecten en genieten. Lekker losgaan op tongue tingling, bumping, techie, soulful, house met soms een vleugje techno en in een extra zaal ook wel eens urban deuntjes. Dit allemaal onder het genot van heerlijke acts en sfeervolle aankleding. Zit je er heerlijk in en wil je de avond nog juicier maken, dan is dat meestal ook mogelijk ;). Heb je hier nog vragen over, mail ons dan gerust via secrets@biglittle-secrets.nl

Wat is de dresscode van BLS?

Mannen in pak en vrouwen in lingerie. Geloof ons: je kijkt je ogen uit. :-). Dresscode tips vind je altijd in onze nieuwsbrieven.

Hoe zit het met de spelregels voor de dresscode?

Mannen hoeven niet per se in een driedelig pak te komen, maar graag minstens een nette pantalon, overhemd en nette schoenen. De dresscode is heilig en daarin zijn we streng en creativiteit is meer dan welkom. Sneakers, t-shirts, poloshirts en blote armen zijn uit den boze. Doe de dames een plezier en laat je van je knapste kant zien, heren.

Wat de dames betreft, zijn zo goed als alle soorten lingerie welkom. Het enige dat we graag niet zien is fetish wear. Denk aan: latex, leer, lak, pvc en dat soort dingen. Voor de dames is een mooie kleine hak minimaal vereist. Geen sneakers of platte schoenen graag. Mocht je last hebben van een blessure o.i.d. laat het ons aan de deur, bij de door-angels even weten. Voor heren en dames  geldt: geen hoofddeksel. We willen graag zien hoe knap je bent!

Wat voor publiek komt er naar BLS?

Sexy open minded newbies, maar ook ondeugende knapperds die al langer in de open minded-wereld rondlopen. Vooral verjongend en verfrissend like minded mensen.

Hoe oud zijn jullie members?

De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 30 en 45 jaar. Maar er lopen ook behoorlijk wat sexy twintigers rond.

Mogen single mannen naar binnen?

Nee, dit om de veiligheid van de dames te waarborgen. Onze events zijn dus alleen toegankelijk voor single ladies en koppels.

Ik heb een ticket gekocht, maar kan helaas niet: wat nu?

Nou, daar hebben we een heel coulante regeling voor. Kun je niet komen, dan kun je jouw ticket(s) eenmalig overzetten naar de eerstvolgende editie van BLS. Kun je dan zelf niet, dan kun je eventueel ook nog andere members aandragen om in jouw plaats te gaan. We geven geen geld retour.

Wat wordt er van mij verwacht?

Helemaal niets! Nou ja, twee dingen dan: dat je je mooiste outfit aantrekt en je allerbeste, stoute humeur meeneemt.

Moet ik intiem zijn met mijn partner?

Nee, hoor.  Je moet helemaal niets. Het is jouw avond en jij bepaalt. Alleen met elkaar en/of anderen intiem zijn, is ook leuk. Maar ook niets doen, is totally fine! Het is aan jou. Maar dat blijkt in de praktijk lastig, want onze members zijn erg leuk en knap. 🙂

Als ik wel intiemer wil zijn, waar kan dat dan?

Houd je broekje aan op de dansvloer. Op BLS-feesten is de dansvloer wel echt een dansvloer en dat houden we graag zo. De enige plek waar je je broekje eventueel wel uit mag doen is op de aangewezen spannende area’s die wij, afhankelijk van de locaties, faciliteren. Voel je vrij en vier het leven.

Zijn er kluisjes aanwezig?

Ja joh, tuurlijk wel. Er zijn altijd kluisjes aanwezig op BLS-feesten.

Waar kan ik me omkleden?

Als je binnenkomt, zijn er altijd aangewezen plekken in de buurt van de kluisjes waar je je kunt omkleden.

Moet ik als vrouw zijnde in mijn lingerie naar de locatie komen?

Nee hoor, je hoeft niet zo over straat. Daar gaan wij ook helemaal niet over. Het is jouw lijf 🙂 Onze tip: trek een mooie lange jurk of trench coat aan. Zit je nog half in je weekendmodus? Trek dan een lekker joggingpak over je setje. Wij zijn de moeilijkste niet.

Mag ik als bezoeker foto’s maken tijdens de avond?

Nee, absoluut niet. Daar zijn we heel streng in. We willen dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de avond en ook daarna. Als we zien dat iemand toch een foto maakt, dan begeleiden we diegene vriendelijk naar de uitgang.

Maakt BLS zelf wel foto’s en video’s?

Jazeker. Wij hebben een professionele foto- en videograaf rondlopen die de prachtige kiekjes schieten voor after material. De foto’s worden alleen met jouw toestemming gemaakt en zijn achteraf alleen te bekijken met een door ons verstrekte code.

Ben ik verplicht om op beeld te gaan, geschoten door BLS?

Nee hoor, geen zorgen. Het is jouw feestje en jij bepaalt. Wil je niet op beeld? Geef dit dan aan bij de cameracrew. Dan houden ze hier rekening mee.

Ik ben toch op beeld beland: wat nu?

Mail ons via secrets@biglittle-secrets.nl en laat ons weten welke shot en/of welke foto we moeten verwijderen. Dan doen dat we direct. Jouw privacy, jouw beslissing.