Big Little Chapel

The Weekend Sleepover!

Big Little Chapel: Gelukkig hebben we de aftermovie & kiekjes nog!

Bekijk ze allemaal op je gemakkie

Big Little Chapel - The Weekend Sleepover

Op 27 t/m 29 januari zette we de toon voor het nieuwe jaar op Big Little Chapel – The Weekend Sleepover. Groter, langer, sexier en avontuurlijker dan ooit. Het werd een groot open minded sexy wonderland dat je echt wilde meemaken. Een weekend waarin alles mocht en zeker niks moest, en waar jij de meest open minded versie van je interne hitsige avontuurlijke levensgenietertje kon gaan unlocken. Tijdens onze weekender draaide alles om beleving. Beleving? Ja, beleving 😉 We praten je bij.

Het werd tijd
Jij, je lover(s) en al onze heerlijke members waren er klaar voor. Wij waren er klaar voor. Klaar voor onze jaarlijkse, magische erotische weekender-beleving voor openminded mensen waar we onze rugzakjes volgooide met herinneringen voor het leven en ervaringen om nooit te vergeten. In een top hotel in hartje Amsterdam.

Waarom je dit niet wilde missen
Op Big Little Chapel – The Weekend Sleepover gingen we 2 nachten genadeloos feesten, dansen, sjansen en flaneren van kamer naar kamer. Ergens aankloppen en niet weten in welk avontuur je nou weer zou belande. Zekerwel. Maar er gebeurt zoveel meer.

Een klein voorbeeldje. Je had een geweldige eerste avond gehad met nieuwe veroveringen, vrienden en liefdes. Vervolgens stiefelde je de volgende dag lekker de houtgestookte sauna’s met opgieting in, nam een hottub en rolde helemaal fris, rozig en fruitig de tantratempel in. Tantra Tempel? Jazeker. Onze Queen Of Tantra Afke Reijenga nam jullie mee op een heuse tantra-reis, geheel in BLS stijl, waarin je je diepste verlangens en tantra-skills leerde kennen.

Daarna nam je een verkwikkend ijsbad (met niemand minder dan Peter de IJskoning), kwam je helemaal op adem tijdens een Breathwork-sessie (door ademhalingsspecialisten Valesca & Stijn), rekte je je spieren voor de avond met de beste Yoga van onze guru (met meer dan 12 jaar ervaring) en liet je je even verwennen met een vier handen-massages (ja, want vier is beter dan twee) of pakte je een Shibari-cursus mee.

Op dat moment moest de zaterdagavond nog beginnen en wat stond dat kapelletje dan ook meteen heerlijk in brand! Dat dak van ons arme Hotel had geen schijn van kans. Dat jullie knap waren, hadden we al wel door, maar dit sloeg alles.De sfeer was heerlijk geladen en iedereen liep rond met rozige, verliefde snoetjes. Bedankt voor alle prachtige verschijningen! De shows volgden en we deinde heerlijk van “samen zijn”, naar de gouden ballonnen regen, naar meer climaxen. Op het eind werd er zo stevig geschuurd dat de dansvloer nu glom als nooit tevoren. Maar goed, zonder wrijving geen glans natuurlijk.

Enthousiasme van de bovenste plank
Zoals je waarschijnlijk wel weet, kunnen we behoorlijk enthousiast zijn over dingen en dat vaak ook een flinke tijd vasthouden. Maar jou en je lover(s) een weekend lang te mogen zien shinen en een stukje hitsige blije BLS-geschiedenis te zien schrijven, sloeg wel alles. Zo enthousiast waren we in tijden niet geweest. Je mag best weten dat we alles hadden geprobeerd om er vanaf te komen. Een koude douche, een dag lang droge crackers, een fietstocht door Almere Buiten: niets hielp. Er was geen houden aan.

Alle informatie die je stoute hartje maar kan wensen…

Datum: 27 t/m 29 januari 2023

Word lid.

Mannen in pak
Vrouwen in lingerie

Ja, we zijn streng! Uitzonderingen worden er niet gemaakt.

The Sleepover Tickets

Weekend Hotel Ticket:
vanaf €690,-

Vrijdag Hotel Tickets:
€380,-

Zaterdag Hotel Ticket:
€430,-

No Sleepover Tickets

Couple: vanaf €110,-
Single lady: vanaf €40,-

Stellen of single ladies

Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan contact met ons op!

Amsterdam

Adres

Ergens in hartje Amsterdam.

Begin: vrijdag 27 jan. 21.00
Einde: zondag 29 jan. 04.00

Dit is een hoteleditie

Het hotel straalt ergens in hartje Amsterdam.