Skip to main content
Join our club!

Aanmeldingsformulier

Met je membership op zak ben je welkom om te komen genieten op alle toekomstige edities van Big Little Secrets. Om de exclusieve standaard van onze events te waarborgen, willen we eerst een paar dingen over je weten en ‘t volgende met je doornemen: het single membership is alleen weggelegd voor de ladies. Single mannen komen daarvoor niet in aanmerking. Natuurlijk ben je als man ook welkom, maar dan als koppel samen met je lover(s).

We willen je ook graag even van je aantrekkelijkste kant zien, want een membership is namelijk helaas niet voor iedereen weggelegd. Upload daarom een foto met een casual geklede full-body shot van jullie beiden of van jezelf als single lady. We willen jullie mooie ogen graag kunnen zien, dus zet je zonnebril even af als je het kiekje neemt. Zijn we enthousiast, dan sturen we een bevestigingsmail van je membership met een unieke ticket-link en code voor het eerstvolgende event van Big Little Secrets!

Big Little Secrets zal ten allen tijden zorgvuldig en discreet omgaan met de ingezonden informatie en foto’s en zal deze nooit delen met derden of inzetten voor commerciële doeleinden.