Big Little Tantra Amsterdam

Tantra Workshop met Afke & Jorna

Afke en Jorna slaan op 10 februari hun zachte tantra-handen ineen. Dit keer voor een liefdevolle en zeer bijzondere Valentine’s Tantra Tempel Workshop. 

 

Deze keer in hartje Amsterdam. Op 10 februari organiseren we een avond voor lovers die de diepte in willen gaan en nog meer uit elkaar en hun (liefdes)leven willen halen.

Met de juiste tantra-technieken kun je het diepste vuur in jezelf en elkaar unlocken. En daar gaan Afke en Jorna jullie van A tot Z mee begeleiden. Om jullie de speciaalste date-avond van je leven te laten beleven, heeft Big Little Secrets een heel bijzondere locatie in hartje Amsterdam geregeld. Wil je meer diepgang, vuur en passie in je leven? Plan dan deze ultieme date met je liefe(s).

Spice up your life & relationship

Deze tantra-avond staat volledig in het teken van liefde, plezier, aanraken en echt contact maken. Dat is natuurlijk super spannend, maar vooral zó fijn en verrijkend. En dat gunnen we jullie allemaal. Afke Reijenga studeerde onder andere aan de Tantric Institute of Integrated Sexuality en een liefde, seks en relatie-specialist van de bovenste plank. Samen met Jorna Wierts (oprichtster BLS en relatiecoach) neemt Afke je op reis naar ongekend zwoel plezier en diepe verbinding.

Zaterdag 10 februari: Avond voor stellen en single dames, of voor hen die een extra liefje willen uitnodigen.

Een spannende avond voor zowel beginnende als ervaren koppels en single ladies waarop je elkaar echt ontmoet. Leer de the art of touch en ontdek samen de geheimen van sacred sexuality voor een heerlijke juicy liefdevolle hete tijd samen.

  • Waar: hartje Amsterdam (locatie staat vermeld op het ticket).
  • Tijdstip: 19:00 – 23:00 uur
  • Prijs koppel: € 179,-
  • Prijs single lady: € 75,-
  • Inclusief een drankje en sexy snacks