Big Little Breath

The Weekender Retreat

Op de zaterdag van Big Little Chapel in januari dit jaar gaf ons breathwork-team Airforce tijdens de middaguurtjes een geweldige ademsessie aan koppels en single ladies. We werden overladen met positieve reacties en zagen de deelnemende stellen achteraf gloeien en opbloeien door de bijzondere sessie die ze zojuist hadden beleefd. We dachten meteen: ja, dit smaakt naar meer. Niet veel later zijn we onze vrolijke brainstormkamer ingegaan en nu hebben we een heel bijzonder weekend voor jullie in petto.

Big Little Breath – The Weekender Retreat for couples & single ladies

Tijdens het weekend van 11 t/m 13 augustus 2023 krijg je een unieke kans om je speelse en creatieve interne krachten, en je diepste levenslust te ontketenen. Tijdens Big Little Breath draait alles om de connectie met jezelf of met je liefje(s). Een drie dagen durend warm bad waarin verbinding en ontspanning centraal staan, begeleid door een zeer professioneel team met ademcoaches, een eigen chef kok, een sound healer en onze eigen Jorna Wierts (oprichtster van BLS en relatie-counselor).

Wat kun je dit weekend verwachten?

We gaan niet te veel verklappen, want het blijft tenslotte een Big Little Secret… Maar je mag je alvast verheugen op:

 • een diepere connectie met jezelf en/of  je partner(s);
 • samen zijn met gelijkgestemden;
 • meerdere verbonden ademsessies, onder begeleiding van geweldige coaches;
 • sound baths & sound healing;
 • heel lekker eten samen (van de heerlijke maaltjes van onze private chef-kok),
 • fun and coziness;
 • morning movements in en met de natuur;
 • dansen met een vleugje BLS;
 • genoeg me (and you) time;
 • een groot liefdevol warm bad;
 • en zwoele en intieme avonden met muziek op een ander niveau.

Waarom ademen?

Ons brein is een complex, gelaagd en bijzonder krachtig apparaatje. En die kracht kun je naar je hand zetten. Er kunnen dingen spelen in ons onbewuste waar we geen weet van hebben. Diepe verlangens en krachten die we met taal niet altijd onder woorden kunnen brengen. Door bewust te ademen - en je te verbinden, zonder taal en woorden - kunnen deze verlangens en krachten naar de oppervlakte reizen en de ruimte krijgen om volledig tot uiting te komen. Wanneer je je helemaal overgeeft aan dit proces, kan er een diepere, fysieke connectie met jezelf en met de mensen die je om je heen lief hebt, ontstaan.

Unlock je life force

Met ademwerk open je een poort naar het overwinnen van blokkades en het transformeren van vastgeroeste patronen. Terwijl je bewust ademt, zul je merken dat bestaande belemmeringen geleidelijk worden weggenomen en dat verborgen patronen zich ontvouwen. Het is een proces dat je de helderheid en het inzicht geeft om grote stappen te zetten op het pad van persoonlijke groei en transformatie.

Verbinding op een nog dieper niveau

Alles dat we tijdens Big Little Breath – The Weekender Retreat gaan doen, zal jou helpen je dieper verbonden te voelen. Deze diepere verbondenheid vervliegt niet op maandagmiddag, maar zul je meenemen in het dagelijks leven daarna. Hiermee zul je de relatie met jezelf, en ook zeker met anderen die ervoor openstaan, verbeteren.

Hoe ademsessies en sound healing elkaar versterken

Sound healing creëert een immense rust, volledige ontspanning en een sterk gevoel van diepe harmonie. Dat zal je helpen om de intense energetische ervaring van de ademsessie verder te integreren en te verankeren. 

Na een ademsessie is er een prachtige gelegenheid om de helende kracht van geluid te ervaren. Het geluid opent je hart en stelt je in staat om een nog dieper niveau van intimiteit te ervaren.

Voordelen van bewust ademen

De voordelen van bewust ademen zijn ongekend en hebben een direct positief effect op ons fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel welzijn. 

Belangrijk: contra Indicaties

Heb je te maken met hartklachten, psychotische klachten, epilepsie of zwangerschap? Dan raden we je af om mee te doen. We gaan echt de diepte in en met je volledige potentie ademen, kan intens zijn.

Hoe kun je hier bij zijn?

Datum: 11 t/m 13 auigustus 2023

Word lid

Dit is een exclusive event

The Retreat Tickets

Prijzen variëren van:
990,- t/m 2900,-

Stellen of single ladies

Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan contact met ons op!

Noord Holland

Adres

Ergens in de kop van Noord Holland

Begin: vrijdag 11 augustus 15.00
Einde: zondagdag 13 augustus 15.00