Big Little Chapel

The Weekend Sleepover!

Big Little Chapel: Gelukkig hebben we de aftermovie & kiekjes nog!

Bekijk ze allemaal op je gemakkie

Big Little Chapel - The Weekend Sleepover

Holy moly, wat een geweldige weekender was dit. Jullie waren echt fantastisch. Dank jullie wel voor al die ongelofelijke hitsigheid en liefdevolle passie. Terwijl we met z’n allen nog aan het bijkomen zijn, dromen we even weg, terug naar afgelopen weekend. Er gebeurde veel. Heel veel. 

Leer, latex en lak. Op vrijdag liep iedereen heerlijk, sexy ruig en stoer rond. Onze eigen Dan Boston opende de avond met Unholy en zette meteen flink de stoute toon. Ouderwetse BLS-hitsigheid met een touch of kink. We vonden elkaar in een knalfuif vol fijne mannelijke energie, waarin de Garden of Eden al gauw volliep. En dat was niet voor het laatst afgelopen weekend. 

Jullie gingen echt van Jetje als hitsige geluksvogels in de gloriedagen van Marie Antoinetje. Halleluja wat ging het kapelletje weer sensueel te keer. Jullie wisten niet van ophouden. Stout, foei. We houden er zo van. 🙂

Naast al deze nachtelijke inspanning en sensatie ging het er in het hotel ook erg gezellig aan toe. Dat het in de gangen en op de kamers het hele weekend erg leuk zou worden, zat er ook ontzettend dik in natuurlijk. De vibe was heerlijk en de gastvrijheid van de Sleepovers was groots.

Zaterdagochtend deden de knappe Sleepovers het, zeer terecht, lekker rustig aan. Even de tijd nemen voor een fantastische ademsessie van Jesse, een ijsbadje en een saunaatje, en dan gaat het vaak wel weer. In de hottubs werden alle stoute verhalen van afgelopen nacht uiteraard nog even in detail doorgenomen.

Het luxueuze hotelletje-kapelletje kwam vroeg in de middag weer tot leven en eigenlijk weer rap op gang. De Chapel-zaterdag stond in het teken van de vrouwelijke energie. Sensueel, zacht en zeer geslaagd. Iedereen shinde en zag er heerlijk appetijtelijk uit met die lichte en poederige kleuren.

Big Little Chapel - The Weekend Sleepover

Na de Zaterdag-opening van onze eigen Queen Jorna met haar eigen King en gevolg, werd er gespeeched, gezongen, regende het ballonnen en gingen de handjes direct de lucht in op ‘Somebody to love’ van die andere Queen. Het was het startschot voor een heel lange stoute avond, waarin de Garden of Eden het bijna begaf en de hotelkamermuren een hoop geheimen rijker werden. Ons kapelletje staat nog steeds te blozen. 

Dank, dank en dank

Dank voor de fantastische tentoonstelling van Lara Annin. Grandioos en sensueel was het. Dank aan Frency Koster, die de hotelbezoekers op hun allermooist heeft vereeuwigd met haar camera. Dank aan Bobbi voor het dagdromen op haar muziek. Dank voor de hitsige verhalen van Rouze. Als je goed luistert, hoor je ze nog steeds. En natuurlijk ook een woord van dank aan Meneer de Hitsige Beer. Hij heeft de uit de hand gelopen hete knuffelsessies, op een schrammetje hier en daar, toch weer overleefd en zich kranig verweerd als hoofd toezichthouder van onze hitsige knuffelhoek. Maar natuurlijk bovenal heel veel dank aan jullie!! We hebben weer zo erg van jullie genoten.

Dan nog dit… tromgeroffel: ons vijfjarig bestaan op 25 mei! Deze wil je echt niet missen… Nee, echt niet. 😉 Regel je alvast vrij? Dan doen wij dat ook.

Alle informatie die je stoute hartje maar kan wensen…

Datum: 26 t/m 28 januari 2024

Word lid.

Mannen in pak
Vrouwen in lingerie

Ja, we zijn streng! Uitzonderingen worden er niet gemaakt.

The Sleepover Tickets

Weekend Hotel Ticket:
vanaf €769,-

Vrijdag Hotel Tickets:
vanaf  €394,-

Zaterdag Hotel Ticket:
vanaf  €459,-

No Sleepover Tickets

Couple: vanaf €137,-
Single lady: vanaf €57,-

Stellen of single ladies

Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan contact met ons op!

Amsterdam

Adres

Ergens in hartje Amsterdam.

Begin: vrijdag 26 jan. 21.00
Einde: zondag 28 jan. 04.00

Dit is een hoteleditie

Het hotel straalt ergens in hartje Amsterdam.