Skip to main content

Big Little Chapel
gloeit na

Lieve knallers van het goede leven,

De sexy feestgoden zitten heerlijk in hun velletje en zijn ons goed gezind. Big Little Chapel gaat definitief door op zaterdag 12 maart en hoe. Niets staat een ouderwets feestje meer in de weg. Wel (zoals het er nu uitziet) met een 1g-testje op zak.

Maar dat mag de Chapel-pret niet drukken. De voorbereiding van Big Little Chapel is dan ook in volle gang en het idee om jullie over een kleine maand allemaal te zien sjansen op de dansvloer doet ons hartstikke deugd.

Inmiddels zijn we wel aangekomen bij de laatste batch tickets. En tijd genoeg komt te laat. Dus als je deze knaller van een knalfuif niet wil missen en nog geen ticket hebt, is dit je friendly reminder om in actie te komen! 🙂

Met inmiddels rode oortjes van de voorpret wensen we jullie een heerlijke tijd in de open wereld en zien we jullie heel graag snel.

Liefs, Team BLS

Can I tell you a big little secret? Sshhh…

Het best bewaarde geheim van de nacht is Big Little Secrets; Dé exclusieve get together waarbij grote en kleine geheimen gedeeld worden met gelijkgestemde mooie mensen.

  • Big Little Secrets maakt jouw nachtleven graag spannend op bijzondere locaties met een intieme sfeer, waarbij je jouw geheimen kunt delen met je partner, met like-minded stellen en met single ladies.
  • Big Little Secrets belooft een mind-blowing avond met high class entertainment; de muziek, de cocktails, het gezelschap en de verassende, spannende acts zullen je doen snakken naar de volgende editie!
  • Laat Big Little Secrets je meeslepen in een betoverend avontuur van sexy fluisteringen, spannende hoekjes en intiem geflikflooi.

Lid worden?

Come on baby, share your wildest secret with me…

Ben jij nog geen member en jij wilt een dansje wagen op de volgende sprankelende editie van Big Little Secrets? Vul dan snel het aanmeldingsformulier in.