Big Little Pride

Birds of a Feather Flock Together

Big Little Pride

Na Big Little Future, dat groter was opgezet, keerden we tijdens Pride terug naar de BLS-basis: klein, intiem, maar oh zo groots. Groots zoals in dampend, groots zoals in ongelooflijk gezellig, en groots zoals in alles erop en eraan. Maak je klaar voor: Big Little Pride – Birds of a feather flocked together.

Een groot, dampend kleurenfestijn
Op zaterdag 5 augustus 2023 werd de Amsterdamse binnenstad tijdens Pride dit jaar omgetoverd tot een groot kleurenfestijn. En deze gezellige dag stond zoals altijd heerlijk hysterisch op z’n kop. Nou, wij hielden ervan, en met zo’n kleurrijk thema wisten we wel wat te doen. We voegden zelfs graag nog wat extra kleur en glans toe, met een flinke dosis intieme vibes die je kent van de BLS-feestjes van het eerste uur.

Nieuwe locatie die jullie nog niet van ons kenden
Ditmaal streken we neer in het centrum van Amsterdam. Midden in het Pride-spektakel, in het hol van de roze leeuw. Een nieuwe locatie voor BLS, compleet met twee dansvloeren en meerdere playrooms. Want ja, twee is altijd beter dan één, en we willen toch zowel intiem als groots zijn? 🙂 Je was welkom van 21:00 tot 04:00 uur, dus je hoefde je Pride-afspraken van overdag niet af te zeggen.

Vaar met ons mee

Met het thema #YouAreIncluded van Pride Amsterdam liet Amsterdam aan de wereld zien dat iedereen er mocht zijn en er toe deed. Wie je ook was en wie je ook aantrekkelijk en leuk vond.

We zijn de organisatie enorm dankbaar dat we mochten deelnemen aan de Canal Pride om op een extreem vrolijke manier ons in te zetten voor non-monogamie. Hopelijk hebben we met onze boot vol open-minded prachtige mensen bijgedragen aan het normaliseren van een non-monogame levensstijl, zelfs binnen de LHBTIQ+-gemeenschap.

Het taboe rondom non-monogamie blijkt hardnekkig, maar we zijn vastberaden om het te doorbreken. Met plezier, liefde en enthousiasme op onze evenementen, in onze podcasts en in samenwerking met geweldige organisaties zoals Pride Amsterdam.

Alle informatie die je stoute hartje maar kan wensen…

Datum: zaterdag 05 augustus 2023

Word lid.

Mannen in pak
Vrouwen in lingerie

Ja, we zijn streng! Uitzonderingen worden er niet gemaakt.

Tickets

Couple tickets: €142,-
Single lady tickets: €60,-
Hotel combi-tickets: €440,-

Stellen of single ladies

Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan contact met ons op!

Amsterdam

Adres

Ergens in hartje Amsterdam.

Tijdstip

Begin: 21.00
Einde: 04.00

Hoteltip

Nog maar enkele Hotel Sleepover Tickets beschikbaar!