BLS goes Big Little Circus!

Na zo’n geslaagde laatste editie is het de hoogste tijd om ‘t nog eens dunnetjes over te doen. BLS bestaat alweer een jaar en dat gaan we vieren. Alle reden om goed uit te pakken voor de derde editie van het best bewaarde geheim van de nacht: Big Little Circus!

Nog groter, maar Intiemer dan ooit

We willen nog niet teveel weggeven – want secrets zijn secrets –  maar man, man, man, wat hebben we een lekkere locatie gevonden! Deze ruimte geeft ons nog meer mogelijkheden om alles uit de kast te halen voor een nacht vol opzwepende deuntjes, bombastisch decor, pracht en praal – ja ja en grotere bars – maar bovenal meer gezelligheid.

Eén groot sexy circus

Ja, we gaan uitpakken! Circus in vol ornaat, maar in de intieme setting die je van ons gewend bent. Met overal gezellige plekjes waar hartstochtelijke tijgers en sensuele leeuwinnen elkaar kunnen vinden. Waar niets moet en alles mag in een superfijne en ongedwongen sfeer.

Dresscode

Dress to seduce. Mannen in pak en vrouwen in lingerie. Heren, Laat je inspireren door de stijlvolste circusdirecteur van het land en kleed je als een ware gentleman. Dames, laat je inspireren door sexy showgirls en houd je vooral niet in. Op Big Little Circus mag het allemaal. Tot dan knapperds!

Alle informatie die je stoute hartje maar kan wensen…

Nieuwe datum: zaterdag19 September

Word lid en bestel je tickets.

Mannen in pak
Vrouwen in lingerie

Ja, we zijn streng! Uitzonderingen worden er niet gemaakt.

Vrouwen: € 35,=
Stelletjes: € 95,00

Mannen! Neem je schatje(s) mee, want zonder blijft de circusdeur dicht.

Stelletjes m/v, v/v
of single ladies

Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan contact met ons op!

Amsterdam

Adres: Amsterdam

Begin: 21.00
Einde: 04.00

Onze Hoteltip in de
buurt onze nieuwe lokatie

Hotel Oostzaan Valk Hoteltip