Skip to main content

Big Little Pride

Laten we het taboe doorbreken van een non-monogame levensstijl!

Waarom is jullie deelname een aanvulling vd Pride?

Big Little Secrets (BLS) is ontstaan vanuit de vurige wens om non-monogamie te normaliseren en de taboes erop te doorbreken. Door de jaren heen hebben we een trouwe community opgebouwd met nationale en internationale bezoekers die zich fijn, veilig en thuis voelen op onze feestelijke open minded onderonsjes. Evenementen van BLS staan voor vrijheid, open-mindedness en vrije liefde. Op onze evenementen kunnen mensen zichzelf, hun partner(s) en hun open seksualiteit ontdekken. Een samenkomen waar niets moet, maar alles mag. En waar iedereen welkom is.

In onze eigen zoektocht naar open seksualiteit en liefde hebben we uit eerste hand te maken gekregen met het taboe op open sexualiteit in verschillende subculturen en bij mensen met verschillende geaardheden. Het is de hoogste tijd om het taboe te doorbreken en non-monogamie als een op zichzelf staande geaardheid te erkennen. Wat ons betreft, krijgt de non-monogame geaardheid een kleurtje op de regenboogvlag!

Hoe gaan jullie het thema 'You Are Included' tot uitdrukking laten komen op de boot?

Door onze vrolijke zelf te zijn! Bij Big Little Secrets zijn mensen in alle smaken en geaardheden, en in alle geuren en kleuren welkom. Als je onze boot in je vizier hebt, zie je een goedgemutst en bont gezelschap het publiek staan toe te lachen. Op onze boot vieren we de verschillen en onze gemene deler: vrijheid, open sexualiteit, non-monogamie en een avontuurlijk leven.

Hoe gaan jullie interactie creëren met het publiek?

Onze entertainers en flamboyante achterban staan te popelen om onze boodschap Free Love op een interactieve manier over te brengen op het publiek op de kade. Zij zijn op dit moment druk bezig met het bedenken van een geweldig interactief plan! De toon van onze communicatie is altijd vrolijk, ondeugend en vol humor. Dat zal in onze communicatie op de boot niet anders zijn. Aan de hand van onze vrolijke toon en woordgrappen hopen we dat het publiek niet alleen kunnen laten lachen en het alledaagse even kunnen laten vergeten, maar vooral dat onze boodschap ook blijft hangen en wordt nabesproken door de ontvangers.

Bekijk hieronder de aftermovie van ons laatste weekender-evenement om jullie een indruk te geven van ons publiek en entertainment.

https://www.youtube.com/watch?v=6oTurM7gESE

Welke slogans gaan jullie communiceren en waarom?

 • Sharing is caring, ook in de liefde!
 • Tijd om monogamie uit de monotonie te halen!
 • We also want a place on the rainbow flag
 • Wij wedden niet op 1 paard
 • Swingend de kerk uit
 • Life is one love-making session
 • Join the open-minded movement!
 • Unlock je stoute zelf
 • Hoe meer liefjes hoe meer vreugd
 • Gezellig stout is niet fout
 • Breek het taboe op non-monogamie

Doorbreken!

Uit de bovenstaande lijst gaan we een aantal pakkende slogans communiceren? Waarom? Om natuurlijk het taboe te doorbreken en om non-monogame mensen die meekijken, uit de kast te lokken!

Heel veel liefs,

Team BLS

Wij willen ook een plekje op de regenboogvlag…